Pages

13 November 2008

Inevitabil.Imprevizibil.


As vrea sa pot vedea pentru un moment ce ar putea fi peste 3 zile. Totul in jurul meu devine haotic si de neinteles. In acelasi timp insa, totul devine frumos si interesant. As vrea sa evadez pentru cateva zile din toata nebunia ce graviteaza in jurul meu, sa ma detasez de tot si toate... macar pentru 3 zile. Inmarmurita de gestul nebun al unui om imprevizibil, incerc sa respir aerul taios de toamna tarzie, insa parca si ceata apasatoare ma sufoca. Caut raspunsuri noi la intrebari vechi, caut alinare si intelegere in bratele destinului ce ma poarta in noapte. Ma gandesc sa repar ce a fost stricat candva, incerc sa plutesc pe o linie continua si sigura.
Ma simt ca pe podul peste Siret, undeva sus, taiata in bucati de vantul rece si puternic, deasupra tuturor si totusi cu picioarele pe pamant. Ma intorc cu fata spre soare sperand ca el sa ma indrume spre lumina. Inca mai bantui prin ceata densa... Din toate partile ma simt impinsa si nu pot vedea pe unde merg. Inevitabil e ca atunci cand te simti singur sa nu primesti nicio mana care sa te sustina pe drumul cel drept. Inevitabil e atunci cand ajungi la un punct favorabil, dar totul in jur incepe sa lucreze pentru sau impotriva ta.
Intrigi si suspine... Decizii luate in fuga, descoperind imprevizibilul. Dorinta de a merge mai departe sau de a te opri inainte de toate. O minune de culori si o combinatie reusita. Un buchet de trandafiri si o inima incarcata. Nesiguranta zilei de maine. Jocul varstei. Trecerea timpului. Dezamagiri si esecuri. Regrete si iertare. Ziua de azi si momentul cand te simti fericit. Cautarea comorii din sufletul tau si intregirea cheii spre ea. Imprevizibil. De neuitat. Rational. Speranta. Dorinta de a avea acel ceva...

1 comment:

Ame said...

scrii foarte frumos.redai ce poate simtim cu totii ca ne apasa.prin astfel de compuneri pur si simplu simti libertatea,asa cum simteai tu vantul .catharsis.