Pages

30 March 2010

Compatibili sau nu....

Tot de pe EVA

Barbatul berbec


Tu vei fi cucerita de intensitatea si nebunia cu care traieste fiecare clipa. Atat si lui cat si tie va place sa va jucati cu focul si nu va deranjeaza sa folositi fraze "lingusitoare" pentru a ajunge la sex. Va intelegeti foarte bine ca amici si iubiti, iar atractia ar putea duce la o lunga relatie de dragoste.

O viata traita la intensitate maxima si multe rasete va vor face viata de cuplu implinita. Copiii si animalele sunt elemente care si-ar putea face loc in relatia voastra. In sfarsit ti-ai gasit persoana care sa fie potrivita intensitatii tale, atat in dormitor cat si in afara lui. Veti avea multe in comun, iar telurile voastre sunt similare.

Sexul poate fi exploziv si va fi unul din motivele pentru care va veti intoarce mereu unul la celalalt. Faceti impreuna o combinatie foarte puternica, iar cei din jur vor fi uimiti de cat de bine va potriviti. Este ceea ce se numeste dragoste adevarata!


Barbatul taur

Pentru acest barbat, o relatie cu tine poate fi traita ca o aventura. Aveti idei similare si teluri comune. Vei fi mereu atrasa de senzualitatea lui, iar el iti va sta alaturi la bine si la rau, fiind atras de independenta ta, iar relatia ar putea dura la nesfarsit. Prietenia dintre voi ar putea continua, chiar daca relatia amoroasa s-a incheiat. Merita sa incerci!


Barbatul gemeni


Amandoi iubiti provocarile, va plac petrecerile, iubiti libertatea, misterul, aventura si calatoriile. Cand barbatul gemeni te va intalni, va crede ca a gasit cea mai buna iubita. Sexul este foarte bun, va poate astepta o relatie amoroasa pe termen lung, chiar si o casnicie fericita. Acest barbat va ramane un mister pentru tine, ceea ce este un bonus relatiei voastre.


Barbatul rac

Esti genul de femeie libera, care, uneori, nu este impresionata de drame emotionale si emotii intense. Totusi, veti gasi ceva care va atrage unul la celalalt. El iti poate inspira ideea de familie, in timp ce tu il vei ajuta sa arate bine in societate si sa invete ce este aventura.

Tie nu prea iti plac toanele barbatului rac, iar daca acestea te calca pe batatura, vei cauta cea mai apropiata usa pentru a iesi din relatie. E de preferat sa fie amicul tau, in prima faza, si apoi sa vedeti ce va doriti cu adevarat...


Barbatul leu

Vei fi cucerita de intensitatea si nebunia cu care traieste fiecare clipa. Exista atractie inca de la inceput si va puteti intelege foarte bine atat ca prieteni, cat si ca iubiti.

Aventurile de o noapte sunt excluse, pentru ca altfel vei suferi. Va plac animalele si copiii - doua puncte in plus care pot duce la o casnicie fericita. Va stimulati foarte bine unul pe celalalt. Ce mai? O relatie fericita!

Barbatul fecioara

Il vei adora pentru inteligenta lui, iar el va dori sa te seduca imediat. Atractia poate fi urmata de o relatie amoroasa foarte pasionala. Te va sprijini la bine si la rau, iar daca vei fi implicata cu adevarat in relatie, impreuna veti avea o legatura de lunga durata. Problemele legate de familie si loialitatea va vor apropia si mai mult timp.


Barbatul balanta

Este foarte seducator pentru tine, iar tu mereu te indragostesti de barbati frumosi si cu perspective pozitive. Tu ii vei oferi intensitatea trairilor de care are nevoie, iar pana la o relatie serioasa nu mai este decat un pas. Va place sa calatoriti, iar asta va apropie si mai mult. Daca tu vei "lucra" mai mult la capitolul loialitate, totul va fi foarte bine.


Barbatul scorpion


Iata o combinatie interesanta! Lui ii place sa se simta dorit si de aceea va veti intelege bine ca si prieteni, iar o aventura de o noapte ar putea fi interesanta, dar ar putea sa nu implice o relatie de durata.

Deci, este de evitat! Mai bine amici decat iubiti. Aveti secrete unul fata de celalalt, iar acest barbat incearca sa fie sa fie posesiv cu tine? E deja sfarsitul relatiei.


Barbatul sagetator

Amandoi traiti cu intensitate totul si aveti pasiuni comune. Atractie puternica, prieteni foarte buni, partide de sex extraordinare si iubire mistuitoare. Va potriviti perfect!


Barbatul capricorn

El va fi fascinat de tine si exista posibilitatea unei iubiri de durata. Familia si prietenia vor juca un rol foarte important in crearea legaturii sexuale dintre voi. Tu trebuie sa renunti la scenele de gelozie si sa tii secrete fata de acest barbat sau il vei pierde pentru totdeauna.

Relatia voastra poate deveni din ce in ce mai buna odata cu trecerea timpului. Trebuie sa intelegi cat de important este succesul pentru el, iar el trebuie sa iti ofere mai mult spatiu si mai multa libertate. Rabdarea poate fi o virtute pentru tine in aceasta combinatie...


Barbatul varsator

Poate fi o relatie provocatoare si plina de surprize. Sunteti o combinatie interesanta intre talent, prietenie si sexualitate. Aveti noroc de faptul ca nu aveti timp sa va plictisiti niciodata, pentru ca aveti pasiuni comune. Daca amandoi reusiti sa fiti loiali unul celuilalt, cu singuranta veti avea o relatie lunga si fericita impreuna!


Barbatul pesti

Este o atractie mistica intre voi. El va iubi optimismul si exotismul tau, iar tu vei intui ceea ce isi doreste cu adevarat de la o relatie. In timp insa, tu vei tine secrete fata de el, iar el nu va tolera asta si se va simti tradat. Deci, mare grija!

No comments: